ELEKTRISK SKATEBOARD ELEKTRISK LØBEHJUL

ELEKTRISK SKATEBOARD ELEKTRISK LØBEHJUL

ELEKTRISK SKATEBOARD I KVALITET

Vi står inde for kvaliteten af vores elektriske skateboards og tilbyder gratis prøvekøring af det suverænt sjoveste transportmiddel i Danmark.

DANSK LOVGIVNING OPDATERET

Elektrisk skateboard er nu et lovligt transportmiddel i Danmark på cykelsti og offentlig vej. Se den vedtaget lov hereller læs mere på vores blog.

GRATIS OG LYNHURTIG LEVERING

Gratis 1-2 hverdages levering til nærmeste pakkeshop!
Kan du ikke vente? Vi sender samme dag ved køb inden 14.00

ROADSURFING PRÆSENTERER NYT ELEKTRISK SKATEBOARD

Elektrisk skateboard er stadig et nyt transportmiddel og vi forsøger derfor altid at optimere vores produkter efter udviklingen.
Med vores nye model RoadSurfing Longboard 2.0 har vi skabt en cruising-følelse, som vil få de mest kritiske og inkarneret longboard-entusiaster til at blive blæst bagover i ren eufori. 

RoadSurfing har udviklet et nyt og forbedret elektrisk skateboard. Nedenfor kan du se hvad vi har opgraderet.

 • Super-flex: Vi har implementeret et helt nyt bræt udviklet af bambus og glasfiber. Kombinationen giver ikke kun et tyndere og mere lækkert bræt, men også en enorm stor fleksibilitet i brættet, som vil tage din køreoplevelse til et helt nyt niveau. Forbedret cruising, mindre drejeradius og bedre stødabsorbering er blot nogle af fordelene.  Du kan læse meget mere om det nye bræt ved at trykke her
 • Nye super soft polyurethan hjul med durometer 78a, som giver forbedret vejgreb, trækkraft og reduceret vibration. Ifølge dansk lovgivning er det lovpligtigt at have refleks på siden at et elektrisk skateboard. Det har vi løst ved at printe nyt design på hjulet, der fungerer som refleks om aftenen.
 • Belt eller Hub? Et spørgsmål som altid er til debat i el skateboard community. Nu kan du selv vælge. På den nye version kan du nu vælge mellem 2x 1000W belt motors eller 2x 250W hub Motors. Du kan læse om forskellen på belt og hub motor her.
 • Nye udskiftelige polyurethan hub motors: Hvis du får slidt dit 'dæk' op, kan du på vores nye hub motors skifte det uden at skifte hele motoren.
 • Integreret gevind: På vores nye bræt, har vi integreret gevindet direkte i brættet. Det gør det nemmere at skifte batteriet på farten, og giver et langt federe design med mindre huller i griptapen.
 • Ny fjernbetjening med LED display og mere komfortabelt design.
 • Bedre performance: Vi har opgraderet performance ved at gøre accelerationen hurtigere og bremseevnen stærkere. Ved hjælp af hjulet på fjernbetjeningen, kan man dog selv bestemme, om man vil accelerere/bremse kraftigt eller mere smooth.
 • Nyt design: Ny elektrisk skateboard model, inviterer naturligvis også til nyt design.
  Griptape, hjul, bræt og bushings har alle fået et opdateret design.

ELECTRIC SKATEBOARD BASICS

BREMSE

Bremseevnen på et elektrisk skateboard fra RoadSurfing er perfektioneret til at give dig en smooth og lækker oplevelse.

I den daglige trafik er det ekstremt vigtig at kunne bremse hurtigt, men en hård opbremsning kan samtidigt kaste dig af boardet. Vi har derfor skabt den perfekte balance mellem hurtig og flydende bremsning, der giver dig en sikker og nem opbremsning.

 

OBS: Husk at boardet har regenerative bremser, som sørger for at batteriet regenerer mest muligt batteri ved opbremsninger.

FJERNBETJENING

Et elektrisk skateboard fra RoadSurfing.dk styres af en fjernbetjening, som ved hjælp af et hjul bruges til at accelerere og bremse. Hjulet sørger for, at man nemt kan kontrollere hastighed, acceleration og bremseevnen uden at blive kastet af el skateboardet.

På fjernbetjening kan du hurtigt skifte imellem de 3 forskellige hastighedsniveauer, ligesom du kan se batteriniveauet, hastighed, kilometertæller og mere på fjernbetjeningens LED skærm.

Den medfølgende fjernbetjening er betjent af en 2.4G RF Teknologi, der sørger for at boardet og fjernbetjeningen ikke mister forbindelsen.

BESKYTTELSE OG STØJNIVEAU

Batteri og ESC er beskyttet af stærk rustfrit aluminium, som sørger for høj beskyttelse og lav vægt.

Selvom dit elektriske skateboard har en stærk og sikker kasse der beskytter boardet, så bedes de undlade at køre i vådt føre. Det elektriske skateboard er lavet til at køre i tørt vejr og vand kan skade boardet.

Støjniveauet i hub motors, er så lavt at de færreste opdager, at du kører på et elektrisk skateboard. Støjniveauet i belt motors er betydeligt højere. Fordelen ved højt støjniveau, er mere sikkerhed fra andre trafikanter der ikke kender til elektrisk skateboard, imens lavt støjniveau kan give en federe allround oplevelse.

BATTERI

Den reklamerede batterirækkevidde på et elektrisk skateboard afhænger af kørestil, vægt, vejr, vejforhold og lignende. Lær hvordan du kan optimere din rækkevidde her

Batterierne er bygget op af 20 kraftige battericeller fra anerkendte producenter som Panasonic og Samsung, så du får kvalitet for pengene og længst mulig batterilevetid. 
Vælg mellem:
4.4 Ah 10s2p Samsung (Kun hub)
6.4 Ah 10s2p Panasonic 

Da vi har udviklet integreret gevind i vores bræt, kan du nu hurtigt skifte batteriet på farten, hvis du tilkøber et ekstra batteri. 

 

Om RoadSurfing

SPECIALISERING I ELEKTRISK SKATEBOARD

RoadSurfing.dk har valgt at specialisere sig i salg af elektriske skateboards, da vi mener, det er det suverænt sjoveste transportmiddel i Danmark.


Elektrisk skateboard er ekstremt nemt at lære, selvom du ingen erfaring har med skateboards eller longboards. Der er 3 hastighedsniveauer på vores board, som gør det nemmere for begynderen.


Vores boards er CE-mærket og overholder de danske og europæiske krav, der sikrer forbrugerens tryghed.

 • Certificeret produkt
 • Nemt at lære
 • Ekstremt sjovt

PRISBEVIDST DANSK SERVICE

Kvalitet og pris hænger ofte sammen. RoadSurfings hovedfokus er dog at sælge et elektrisk skateboard, der er tilgængeligt for alle, men ikke går på kompromis med kvalitet og performance. Hvem gider i længden at køre 10 km/t på et elektrisk skateboard? RoadSurfings egne el skateboards kan på performance måles med de mest anerkendte brands, men prisen er en hel anden. Vi arbejder hele tiden på at udvide produktet og vil i fremtiden tilføje nye elektriske longboards og skateboards, når vi finder produkter, der kan matche vores forventning om kvalitet. 

For at underbygge vores postulater, tilbyder vi gratis prøvekøring af alle vores produkter, og du kan tilmelde dig ved at trykke her.

Husk at RoadSurfing er en dansk virksomhed. Vi har derfor både dansk lager, værksted og kundeservice. Vi guider dig hele vejen igennem dit køb af el skateboard og andre produkter. Både før og efter dig køb. Hvis du er i tvivl om elektrisk skateboard er noget for dig, så giv os et kald. Vi tager god tid til at hjælpe dig godt på vej.

 • Kvalitet til prisen
 • Dansk kundesupport, lager og værksted
 • 2 års reklamationsret

BOOSTED BOARD

Elektrisk skateboard har haft en enorm fremgang de seneste par år og en af de mest anerkendte i branchen, har været den Amerikanske succes Boosted board. Boosted board har med deres el skateboard, været med til at igangsætte en enorm interesse for kombinationen af skateboard, longboard og motor i ikke kun USA men også hele verden. RoadSurfing har også haft fingrene i et boosted board, og deres longboard skabte fundamentet for interessen i at bringe elektrisk skateboard til Danmark. Desværre er boosted board et ekstremt dyrt produkt. Derfor har RoadSurfing fokuseret på at bringe et elektrisk skateboard til Danmark, som de fleste forbrugere kan betale, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

De seneste år har vi set Evolve skateboard udfordre Boosted Board indenfor 'belt system' på det Amerikanske marked. De 2 konkurrenter ligger ligeledes på et sammenligneligt prisniveau.