Elektrisk skateboard

Elektrisk skateboard? Du kommer ikke udenom det. Du har beundret el skateboards i længere tid, end du vil indrømme.

Nu er det tid, og du har allerede nu taget det første skridt mod en legendarisk hverdag. RoadSurfing har Danmarks bedste el skateboards, og du kan ligeså godt indse, at du er nødt til at hoppe med på elektrisk skateboard bølgen.

Hjerteligt velkommen til..

Danmarks bedste elektriske skateboards

Hvordan virker et elektrisk skateboard?

FJERNBETJENING

Et elektrisk skateboard fra ROADSURFING styres af en fjernbetjening, som ved hjælp af et ‘hjul’ bruges til at accelerere og bremse. Hjulet sørger for, at man nemt kan kontrollere hastighed, acceleration og bremseevnen uden at blive kastet af el skateboardet. På fjernbetjeningen kan du hurtigt skifte imellem de 3 forskellige hastighedsniveauer, ligesom du kan se batteriniveauet, hastighed, kilometertæller og mere på fjernbetjeningens LED skærm. Den medfølgende fjernbetjening er betjent af en 2.4G RF Teknologi, der sørger for at boardet og fjernbetjeningen ikke mister forbindelsen.

Batteri

Den reklamerede batterirækkevidde på et elektrisk skateboard afhænger af kørestil, vægt, vejr, vejforhold og lignende. Lær hvordan du kan optimere din rækkevidde Her

Batterierne er bygget op af 10-30 kraftige battericeller fra Sasmsung, som er en af verdens bedste batteriproducenter. Det betyder at du får kvalitet for pengene og længst mulig batterilevetid samt holdbarhed.

Vi kæmper for i fremtiden at kunne levere såkaldte ‘batteripakker’ der betyder at man kan skifte batteriet på farten, så man kan få længst mulig rækkevidde på sit elektriske skateboard.

Bremse

Bremseevnen på et elektrisk skateboard fra RoadSurfing er perfektioneret til at give dig en smooth og lækker oplevelse.

I den daglige trafik er det ekstremt vigtig at kunne bremse hurtigt, men en hård opbremsning kan samtidigt kaste dig af boardet. Vi har derfor skabt den perfekte balance mellem hurtig og flydende bremsning, der giver dig en sikker og nem opbremsning.

OBS: Husk at boardet har regenerative bremser, som sørger for at batteriet regenerer mest muligt batteri ved opbremsninger.

Hvorfor er roadsurfing danmarks bedste el skateboard?

ROADSURFING er først og fremmest Danmarks eneste dansk designet elektrisk skateboard brand. Vi kan indimellem være et par mønter dyrere, end det kina-skrald, du har kigget på. Husk dog, at her får du eksempelvis

Bestil i dag – Levering i morgen.
Simpelt ikke?
Det gør vi selvfølgelig gratis.
Det eneste du skal gøre er at bestille inden kl. 13.00 på en hverdag. Så sætter vi bilen i gang, så du kan få dit elektriske skateboard den efterfølgende hverdag.

Ring til os og få en dansk ekspert i røret, der kan svare på alle dine spørgsmål – Eller skriv en mail og undgå at vente ugevis på svar.

Fejl er menneskelige og desværre umuligt helt at komme udenom. Derfor har vi dansk værksted, der kan rette op på eventuelle fejl eller reklamation på et elektrisk skateboard fra RoadSurfing. Vi fikser dit board hurtigere, end dine tanter rammer dansegulvet til familiefødselsdagen, når Thomas Helmig skråler ud af de alt for store gulvhøjttalere, som din far erhvervede sig i 1992.

Træt af kinesisk volapyk og farlige produkter? Som dansk virksomhed er vi underlagt de Europæiske standarder, der er med til at sikre kvalitet, og undgå at danskerne får brændt huset ned, når de sætter produktet i opladeren.

Naturligvis. Du fortjener sikkerhed for kvaliteten i vores produkt.

Der er rigtig mange forpligtelser at overholder ved salg af el skateboards. Hos os er du sikker på at vi har styr på det hele. Det indebærer bl.a.:

  • Dansk Moms
  • CE Certifikater
  • WEEE Lovgivning
  • BAT Lovgivning
  • Reklamationsret
  • Fortrydelsesret
  • Og meget mere

Elektrisk Skateboard Og Vand?​

Batteri og ESC er beskyttet af stærk plastik, som sørger for høj beskyttelse og lav vægt.

Selvom dit elektriske skateboard har en stærk og sikker kasse der beskytter boardet, så bedes de undlade at køre i vådt føre. Det elektriske skateboard er lavet til at køre i tørt vejr og vand kan skade boardet. 

Kørsel i vådt føre er under eget ansvar og en reklamationen vil ikke dække reparationer der er foretaget af kørsel i vådt føre. Det gælder også selvom det ikke regner. Stå længe vejen er våd vil hjulene på dit el skateboard sørge for at der kommer vand overalt.