fbpx

GRATIS PRØVEKØRING AARHUS

Du vil jo gerne. Du skal lige have det sidste skub. Så kom ned til os og tag en uforpligtende prøvekøring. Vi har bosat os på lækre og altid solrige Marselisborg Lystbådehavn, så tag konen, hunden eller drengene med ned til en prøvetur, når du alligevel skal ud og luftes.  Det er så nemt at din mormor ville kunne smide rollatoren på porten. Faktisk, så tag hende med også!

Prøvekøringen vil være en hurtig prøvetur efter aftale rundt i nabolaget ved vores adresse i Aarhus C på Marselisborg Lystbådehavn.

HVORNÅR SKAL JEG KOMME?

Prøvekøringer vil som udgangspunkt foregå i tidspunkter mellem 12.00-18.00 på hverdage. Det er dog muligt at lave aftaler uden for normal arbejdstid, hvis man ikke kan i hverdage.

Meld dig til ved at udfylde formularen. Husk at skriv hvilke tidspunkter, der passer dig bedst. Vi vender derefter retur til dig.

Få eksklusivt gode tilbud og info om nye produkter fra RoadSurfing. Vi sender kun relevant info, og sætter stor dyd i ikke at spamme.

GRATIS PRØVEKØRING KØBENHAVN

Danmark er bestemt ikke kun for jyderne - så nu har vi også sørget for gratis prøvekøring i København! Det sker hos vores helt nye samarbejdspartner Bike Works som ligger på altid hyggelige Frederiksberg. Nærmere bestemt Gammel Kongevej 172A.
Her kan du både prøve og købe vores RoadSurfing 2.0 model - som du har hungrede efter så længe. Så kom nu bare af-fucking-sted!
 
 

HVORNÅR SKAL JEG KOMME?

Butikken har åbent mellem 09.30-17.00, så tag et kig forbi butikken indenfor åbningstiden - så sørger Jesper og co. for god behandling og klasse boards.
Hvis du er uduelig til vejnavne eller at finde vej - så kan du give et kald til Jesper på 88 61 40 40 - Bon voyage!

has been added to the cart. View Cart