fbpx

Handelsbetingelser

Følgende Købs- og betalingsbetingelser er altid gældende når du handler på RoadSurfing.dk

Generelle oplysninger

Juridisk navn: RoadSurfing ApS
CVR-nr:  39238527
Adresse: Birkedommervej 27, 2. sal
Postnr./By: 2400 København NV
E-mailadresse: Info@RoadSurfing.dk
Telefonnummer: +45 93999150
Etableringsår: 2018

Alle de viste priser på RoadSurfing.dk vises inkl. moms. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt.
Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.

Kreditkortbetaling

RoadSurfing.dk modtager flg. kreditkort:

 • Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • Eurocard
 • VISA Electron

I betalingsfasen får du oplyst, hvilke varer du har bestilt, samt den samlede pris.
Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en krypteret og sikker server, hvor du indtaster følgende:

 • Kreditkortnummer
 • Udløbsdato
 • Kontrolcifre (Findes bag på dit kort)

Herefter trykkes på 'Godkend og Betal'.
Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra RoadSurfing.dk.
Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan RoadSurfing.dk ikke gennemføre din bestilling.
Du vil ved bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail, som du kan printe ud.

Sikkerhed

Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en sikker server.
Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.
Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.
Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.
Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. (Læs evt. mere om betaling på nettet på http://www.betaling.dk )

Levering

Skal din ordre leveres i Danmark/Sverige, bestræber vi os på at sende den indenfor 1-2 hverdage.

Hvis dine varer, mod al forventning, skulle blive forsinket på grund af forsinkelser hos Bring eller GLS, eller deres underleverandører, kan RoadSurfing ikke drages til ansvar herfor. Vi gør dog naturligvis alt, hvad vi kan for at få varen frem til dig i tide.

Alle varer du bestiller på RoadSurfing.dk sendes som pakkepost med Bring eller GLS.
Du får oplyst et track&trace-nummer på en e-mail ved afsendelse. Med dette track&trace-nummer, kan du tracke forsendelsen på www.bring.dk eller www.gls.dk fra afsendelse til den ankommer til leveringsstedet.
En forsendelse kan normalt trackes 12 timer efter, at trackingnummeret er modtaget. Du kan også kontakte RoadSurfing.dk på info@roadsurfing.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende levering.

 • Gratis levering i Danmark og Sverige ved køb over 500,- DKK
 • Forsendelse sendes til nærmeste pakkeshop
 • Leveringstid 1-3 dage fra bestilling i Danmark
 • Leveringstid 2-5 dage fra bestilling i Sverige (afhængig af distancen)

Du har mulighed for at bestille alle varer på RoadSurfing.dk til levering i udlandet. Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi ikke sender forsendelser med luftfragt, da batteriet er for kraftigt til at blive sendt med luftfragt.
Du kan se en liste over alle de lande vi sender til, når du lægger en ordre på RoadSurfing.dk
Der bliver pålagt et fragtgebyr på alle udenlandske ordrer. Beløbet varierer fra land til land og vil fremgå på ordren, inden den betales på RoadSurfing.dk

 • Forsendelser til Færøerne, Island og Grønland sendes med Bring og deres underleverandører.
 • Forsendelser til resten af verden bliver leveret af UPS og deres underleverandører.

Vær venligst opmærksom på at der skal betales told og moms ved import af varer i lande der ikke er med i EU.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på RoadSurfing.dk
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må, efter modtagelsen, alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber samt måden hvorpå de fungerer. Læs mere herom i afsnittet nedenfor: Varens stand,
når du sender den retur.

BEMÆRK: Du kan ikke bytte eller returnere varer, som er taget i brug.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@Roadsurfing.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering:

Har du fortrudt dit køb, har du mulighed for at sende varen (inkl. udskrift af ordrebekræftelsen) retur til vores webshop:

Roadsurfing
Birkedommervej 27, 2. sal
2400 København NV
Att.: Lasse Fredholm – Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Lige så snart vi har modtaget din pakke retur, sørger vi for at tilbageføre beløbet til din konto hurtigst muligt og senest efter 14 dage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Beløbet returneres af sikkerhedshensyn kun til det kort, varen er købt med.
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den i.

Ved returnering til vores webshop skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track&trace-nummer.
Vi anbefaler, at du sender din vare som pakkepost, da brevforsendelser ikke kan spores.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Dine returneringsomkostninger vil, alt efter leverandør og størrelse på pakken, ligge på omkring 50-150 kr.

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Reklamation

Alle varer er omfattet af en 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du i op til 24 måneder fra købsdato kan reklamere over eventuelle fejl og mangler.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte RoadSurfing og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundemail: info@roadsurfing.dk. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Lider varen af en fejl eller en mangel og er din reklamation berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Der kan i visse tilfælde være tvivl om, hvorvidt en fejl er dækket af reklamationsretten. Viser fejlen sig inden for de første 6 måneder formodes fejlen at have været til stede ved overdragelsen, og det er sælger, der skal sandsynliggøre det modsatte. De resterende 18 måneder er det som udgangspunkt køber, der skal godtgøre dette.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en mangel, hvis fejlen skyldes slitage (f.eks. hjul opbrugt), ukorrekt brug (f. eks. kørsel i vådt føre, i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (f. eks. lynnedslag). I disse tilfælde skal du selv afholde omkostningerne ved en eventuel reparation.

I forbindelse med undersøgelser af din vare har RoadSurfing ret til at tage et gebyr og dette er blevet dig oplyst og accepteret. Størrelsen af gebyret oplyses ved modtagelse og skal betales af dig, hvis det viser sig, at fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten.

Hvis du returnerer din vare til os med posten med henblik på reklamation, skal du vedlægge varen følgende:

 • Kopi af din faktura/ordrebekræftelse
 • Udførlig fejlbeskrivelse eller retur-årsag
 • Information om, hvordan vi kan komme i kontakt med dig ved spørgsmål.

Vi anbefaler, at du sender varen som “pakkepost”, da du så får mulighed for at spore pakken, i tilfælde af at leverancen forsinkes eller forsvinder for fragtfirmaet. Ved “pakkepost” er der ydermere mulighed for erstatningskrav mod fragtfirmaet, hvis pakken forsvinder.

Hvis du er utilfreds med RoadSurfings håndtering af en reklamation eller andet, skal du først rette henvendelse til RoadSurfing. Kan der ikke findes en løsning, kan du klage til Center for Klageløsning per e-mail til cfk@kfst.dk eller per brev til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg,
www.forbrug.dk, hvis betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Hvis der ikke lykkes os at nå til enighed hos Center for Klageløsning, kan du derefter indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk

Persondata

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for RoadSurfing.dk samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.RoadSurfing.dk er RoadSurfing ApS. Personoplysningerne registreres hos RoadSurfing ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.roadsurfing.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

Som kunde hos RoadSurfing har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til RoadSurfing

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@roadsurfing.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

RoadSurfing ApS
Birkedommervej 27, 2. sal
2400 København NV
+45 93 99 91 50
Info@roadsurfing.dk

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
RoadSurfing ApS
Birkedommervej 27, 2. sal
Postnr./By: 2400 København NV
E-mailadresse: Info@RoadSurfing.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min
købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_______________________________________________________________________________________
Bestilt den: ______________________________
Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _______________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

has been added to the cart. View Cart