fbpx
Lad der blive lys! RoadSurfing

Gratis lygtesæt til RoadSurfing boardet.

Electric skateboard lygtesæt

Mørket skal ikke lægge en dæmper for din daglige surfing! Derfor lægger vi et gratis lygtesæt ned i pakken, hvis du køber et electric skateboard fra RoadSurfing. Vi kan nemlig ikke understrege vigtigheden af at blive set, når det bliver mørkt, ligesom vi værner om vores kunder, og gerne vil give den bedst mulige oplevelse.
Nedenfor kan du se hvordan du monterer dit gratis lygtesæt på et electric skateboard fra RoadSurfing.

 

 

Denne indlæg er et gammel blogindlæg fra 2018, og gælder kun vores første model, som er udsolgt. Lygterne var ikke holdbare nok, og derfor har RoadSurfing udviklet et sæt lygter, der kan holde til de mange rystelser i et elektrisk skateboard, der kan tilkøbes ved at trykke her.

Det genopladelige lygtesæt der medfølger til dit electric skateboard, indeholder en forlygte og baglygte samt et USB-opladerstik til begge. Derudover medfølger der gummiringe, som bruges til at montere lygterne på boardet.

Nedestående billede viser hvordan gummiringen bruges til at montere lygten på dine trucks. I trucks'ne på dit electric skateboard, finder du nemlig et hul. Her skubber du halvdelen af gummiringen igennem, således at du kan montere lygterne som set på nedenstående billeder.

Lygtesæt specs:

  • Operationstid: op til 12 timer (afhænger af flash mode)
  • Ladetid: 2 timer
  • Lyseffekt: 15 Lumen
  • Batteritype: Lithium
  • Opladning: Ja, ved hjælp af USB stik
Electric skateboard lygtesæt
Elektrisk skateboard lygtesæt 1
4 / 7

Skriv et svar

Required fields are marked

has been added to the cart. View Cart