Roadsurfing
The family just got bigger

The Legit

The Legit er det første fuldt road legal elektriske skateboard på det skandinaviske marked. Boardet har en maksimal hastighed på 20km/t, en rækkevidde op til 15 km og kommer med integreret lys og E/IA godkendte reflektorer.

Det cool design tager inspiration fra traditionel skateboarding. Boardet er let at bære og sørger for at du kommer fra A til B med stil.

2995 KR.

The Composed

Power, hastighed, komfort og rækkevidde. Hvad mere vil du have?

Med en tophastighed på 38km/t, en rækkevidde op til 25 km og komponenter, der giver en behagelig, smooth oplevelse, kan dine ture på The Composed blive next level.

4.995  kr.

The ultimate

The Ultimate er kort sagt vores bedste board hidtil. Den højeste tophastighed på 45km/t, den længste rækkevidde op til 36 km, fantastisk fleksibilitet og et unikt pilespidsdesign, alt det og meget mere kombineret med den nyeste teknologi. Hvis du er ude efter den fulde elektrisk skateboard oplevelse uden begrænsninger er The Ultimate lige noget for dig.

Boardet findes i to versioner, HUB og BELT.

Hub – 5.995 KR.

Belt – 6.495 KR.

Nyt Tilbehør

Vi er også glade for at kunne tilbyde dig en række nye accessories. 

Tag dit Ultimate [Belt] ud i nyt terræn og udforsk skovstier og ujævne veje med vores off-road sæt, og sørg for altid at køre sikkert og smart med den nye Roadsurfing skaterhjelm.

Følg med de næste par uger, når vi lancerer flere produkter, heriblandt den næste generation af elektriske skateboardhjul, Cloudwheels.

Hjelm – 299 kr.

All terrain hjul – 1.499 kr.