fbpx

HUSK NU HJELMEN!

Skaterhjelm

Elektrisk skateboard har været i en rivende udvikling de seneste år. Der er næsten ingen grænser for, hvor langt teknologien kan bære den nye transportform. Den gennemsnitlige hastighed for de mest solgte Eboards ligger mellem 30-40 km/t, men udviklingen peger som altid opad. Batterierne bliver bedre og bedre, og højere hastigheder vil derfor være opnåelige, uden at det påvirker rækkevidden alt for meget.

 

Med hastigheder helt op til 40 km/t kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man som minimum bærer en skaterhjelm. Hovedet er hovedcomputeren i kroppen, og det mindste vi kan gøre er at beskytte den med en skaterhjelm. Et uheld er ikke nødvendigvis din egen fejl, men skaden kan alligevel gå ud over dig.

 

Hos RoadSurfing tester vi ofte boards, og vi kører dem altid helt ud til grænsen, så vi kan teste alle parametre på boardet. Det er ingen hemmelighed, at vi ofte har prøvet at styrte og beskyttelse såsom skaterhjelm, håndledsbeskyttere og lignende har været et must-have, når vi kører så høje hastigheder.

 

 

Sikkerhed i trafikken

Elektrisk skateboard er ekstremt sjovt! Transportmidlet er dog nyt i trafikken. Mange trafikanter har nemlig ikke set den nye transportform i trafikken endnu, og ved måske ikke hvor hurtigt et skateboard kan køre. Derfor er du som skater nødt til at tage dine forholdsregler. Ikke nok med at du skal være opmærksom på dine medtrafikanter, så er det også ekstremt vigtigt, som minimum, at bære en skaterhjelm. Du tænker måske, at hvis du altid kører forsigtigt, så sker der aldrig noget. Faktum er dog, at trafikuheld ikke altid er din egen fejl. Det kan ligeså godt være en af dine medtrafikanter, der ikke har set sig godt nok for, eller har undervurderet din hastighed. Eksemplerne er mange, men pointen er intakt. Husk nu den hjelm!

Læs mere om hjelme på sikkertrafik.dk ved at trykke her.

Triple 8 skaterhjelm - The Certified Sweatsaver

Kun det bedste er godt nok!

Hos RoadSurfing sælger vi kun én model, da vi mener, at det er en af de bedste på markedet. Denne triple 8 skaterhjelm, giver dig følelsen af en blød og lækker komfort, som ingen hjelme kan hamle op med. En del af komforten på hjelmen, er at den sidder så godt fast på dit hoved. Du oplever altså ikke at den 'svupper' rundt på hovedet.

Beskyttelsen er naturligvis det vigtigste, når man køber skaterhjelm. Her får Triple 8 modellen igen topkarakterer. Hjelmen er nemlig certificeret og godkendt i både Europa og USA.

Den svedabsorberende effekt er en fed ekstra feature til de varme sommerdage. Stoffet sidder fast med velcro og kan afmonteres samt vaskes uden problemer.

6 / 7

Skriv et svar

Required fields are marked

has been added to the cart. View Cart