Ofte stillede spørgsmål

Hvordan forbinder jeg min fjernbetjening til mit Eboard?

For at forbinde din fjernbetjening med boardet, skal du bruge følgende guide:

Både fjernbetjening og board skal være slukket fra start:
Step 1: Hold tændknappen på boardet inde i 6-8 sekunder, indtil tændknappen blinker lynhurtigt.
Step 2: Hold tændknappen på fjernbetjeningen inde i 5-7 sekunder, indtil den har vibreret 3 gange, og der står ‘connected’ på dit display.

På 2.5 boardet vil du få muligheden for at vælge indstillinger. De korrekte indstillinger er følgende:

KM/T – HUB – 90MM

På 2.0 boardet vil der blive vist muligheden, men man kan ikke selv vælge. Derfor skal man blot slukke fjernbetjeningen og tænde den igen. Så er den forbundet.

Hvorfor siger mit Eboard en mærkelig lyd?

Det er umuligt at holde sit eboard fuldstændig lydløst, da det er meget udsat for slag, skidt, vand og lignende. Der er dog flere ting du kan gøre for at formindske eventuelle lyde.

Mit E-board rasler?

Sørg for at spænde alle skruer og møtrikker grundigt på dit board. Da der er ekstremt mange vibrationer i et eboard, vil du opleve at skruer indimellem skal efterspændes. I 9 ud af 10 tilfælde, vil en eventuel raslelyd opstå, fordi der er noget der ikke er ordentligt spændt. Vi anbefaler også at efterspænde før brug af boardet, da vores boards er samlet af helt ægte mennesker, der kan lave fejl ligesom alle andre!

Jeg oplever en knirken, der er værre end min bedstemors gigt-knæ?

Knirken er en klassisk lyd fra Eboard og klassiske skateboards som kommer fra dine trucks. Nærmere bestemt det man kalder ‘Pivot’. Du vil aldrig helt kunne fjerne denne lyd, men du kan løbende rense, smøre eller udskifte dine pivots. På YouTube er der masser er gode guides til at rense sine pivots, som f.eks. denne video.
Det ødelægger ikke dit skateboard at køre med knirkende lyd.

Mine motorer på Eboard 2.0 klapper ligeså meget som et fyldt Parken, når Mikkel Damsgaard brillerer på det danske landshold!

Du skal have spændt dit dæk. Forsøg at spænde de 5 skruer, der spænder den sorte fælge fast på hjulet. Hjælper det ikke? Så gør følgende:
Den inderste core i dækket er lavet af aluminium, som kan udvide sig en smule ved varme. Derfor skal vi have fyldt dækket ud. Du skal skrue de 5 skruer af og afmontere den sorte fælge. Derefter kan du skubbe dækket stille og roligt af. Rens nu dækket indvendigt, og påfør derefter 2-3 striper ledningstape indvendigt i dækket. Derefter kan du montere dækket + fælgen på motoren igen. Så har du en klappeløs motor!

Det ødelægger ikke dit e-board at køre med klappelyden.

Mine motorer siger en rigtig høj motorlyd?

Der kan være flere årsager til at man oplever høje motorlyde. Oftest oplever vi dog, at motorerne har været udsat for meget vand/salt eller sand/snavs. Specielt salt og vand er de 2 værste syndere. Andre gange har motorerne simpelthen blot været brugt rigtig meget. En høj støj fra motorerne betyder næsten aldrig at der er noget galt, men er i stedet et tegn på slid. Du kan derfor køre videre som du plejer.
Skulle man være interesseret i at få sine motorer fuldstændig up to date, så udskifter man typisk hele motoren i stedet for at reparere på dem, da de er meget kompakte og derfor svære/tidskrævende at reparere på.

Hvor langt kan mit e-board køre på en opladning?

Et spørgsmål der ofte går igen, men som er mere komplekst end antaget. Der er rigtig mange parametre, som alle påvirker rækkevidden. Disse forhold er dog de mest udslagsgivende:
– Vægtbelastning
– Vejrforhold
– Vejforhold
– Kørselsmønstre
– Temperatur
– Og lignende

Du kan være 100% sikker på at vi ikke fifler med tallene. Vores test-kører vejer 68kg og alle vores boards er blevet gennemtestet af denne person.
Vi prøver at være helt transparante i vores markedsføring. Skriver vi f.eks. 15-25 km på en opladning, så kan du forvente at 25km er den optimistiske rækkevidde, imens 15 km bør være minimumsrækkevidden. Altså for at nå 25 km kræver det god asfalt, lav vægtbelastning, optimal temperatur (15-20° Celsius), ingen modvind, flad vej og at man ikke kører topspeed hele vejen, samt undgår for mange nedbremsninger/accelerationer.

Du kan læse meget mere om hvordan du optimerer din rækkevidde på dit board på vores blogindlæg her.

Hvad er reglerne for eboards?

Vi anbefaler kraftigt at læse reglerne på færdselsstyrelsen for eboards, som du finder ved at trykke her.

Nedenfor ser du et udklip fra styrelsens side:
Alderskrav: Du skal være fyldt 15 år for at køre på et selvbalancerende køretøj og motoriseret skateboard. Hvis du er under 15 år, kan du anvende køretøjet under ledsagelse og kontrol af en myndig person eller på skiltede lege- og opholdsområder.

Anvendelsesområde: Du skal som udgangspunkt køre efter reglerne for cykel. Du må dog kun køre på strækninger, hvor der er cykelsti og skal følge cyklistsignaler og –skiltning. Hvis du kører på en strækning inden for tættere bebygget område, som har en hastighedsgrænse på højest 50 km/t, må køretøjerne dog føres på vejen, hvis der ikke er anlagt cykelsti.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Reparationer
Forsendelse
Returnering og Fortrydelsesret
Reklamation
Persondata og Cookies
Reparationer

Før du udfylder vores reparationsformular, anbefaler vi at du tjekker vores Ofte Stillede Spørgsmål ovenfor, for at se om der allerede er blevet foreslået en løsning på problemet du oplever med dit Roadsurfing produkt.

Hvis ikke du finder svaret i vores Ofte Stillede Spørgsmål, kan du udfylde formularen her og vores team vil vende tilbage inden for 48 timer (mandag til fredag).

Forsendelse

Levering i Danmark/Sverige
Skal din ordre leveres i Danmark/Sverige, bestræber vi os på at sende den indenfor 1-2 hverdage.

Hvis dine varer, mod al forventning, skulle blive forsinket på grund af forsinkelser hos GLS, eller deres underleverandører, kan RoadSurfing ikke drages til ansvar herfor. Vi gør dog naturligvis alt, hvad vi kan for at få varen frem til dig i tide.

Alle varer du bestiller på RoadSurfing.dk sendes som pakkepost med GLS.
Du får oplyst et track&trace-nummer på en e-mail ved afsendelse. Med dette track&trace-nummer, kan du tracke forsendelsen på www.gls.dk fra afsendelse til den ankommer til leveringsstedet.
En forsendelse kan normalt trackes 12 timer efter, at trackingnummeret er modtaget. Du kan også kontakte RoadSurfing.dk på info@roadsurfing.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende levering.

 • Gratis levering i Danmark og Sverige ved køb over 500,- DKK
 • Forsendelse sendes til nærmeste pakkeshop
 • Leveringstid 1-3 dage fra bestilling i Danmark
 • Leveringstid 2-5 dage fra bestilling i Sverige (afhængig af distancen)

Fragtpriser – Resten af EuropaDu har mulighed for at bestille alle varer på RoadSurfing.dk til levering i udlandet. Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi ikke sender forsendelser med luftfragt, da batteriet er for kraftigt til at blive sendt med luftfragt.
Du kan se en liste over alle de lande vi sender til, når du lægger en ordre på RoadSurfing.dk
Der bliver pålagt et fragtgebyr på alle udenlandske ordrer. Beløbet varierer fra land til land og vil fremgå på ordren, inden den betales på RoadSurfing.dk

 • Forsendelser til Færøerne, Island og Grønland sendes med GLS og deres underleverandører.
 • Forsendelser til resten af verden bliver leveret af GLS og deres underleverandører.

Vær venligst opmærksom på at der skal betales told og moms ved import af varer i lande der ikke er med i EU.

Returnering og Fortrydelsesret

FortydelsesretDu har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på RoadSurfing.dk
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må, efter modtagelsen, alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber samt måden hvorpå de fungerer.

BEMÆRK: Du kan ikke bytte eller returnere varer, som er taget i brug.

ReturneringHar du fortrudt dit køb, har du mulighed for at sende varen (inkl. udskrift af ordrebekræftelsen) retur til vores webshop, ved at sende en mail om fortrydelse, så vi kan sende en returlabel til dig.

Lige så snart vi har modtaget din pakke retur, sørger vi for at tilbageføre beløbet til din konto hurtigst muligt og senest efter 14 dage. Beløbet returneres af sikkerhedshensyn kun til det kort, varen er købt med.
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den i.

TilbagebetalingNår vi modtager varen, tjekker vi den og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.
Vær venligst opmærksom på, at der kan gå noget tid, inden beløbet er tilgængeligt på din konto. Dette afhænger af hvilket kreditkort og bank du benytter.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist.
Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

 • Du reelt har taget varen i brug.
 • Tilbehør mangler.
 • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt for, at du kunne fastslå dens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
 • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype etc.

Returnering på eget ansvarVed returnering til vores webshop skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.
Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track&trace-nummer.
Vi anbefaler, at du sender din vare som pakkepost, da brevforsendelser ikke kan spores.

Roadsurfing refunderer ikke fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen. Dine returneringsomkostninger vil, alt efter leverandør og størrelse på pakken, ligge på omkring 50-150 kr.

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VIGTIGT: Varen/varerne skal afsendes hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt og givet besked til Roadsurfing herom.

Reklamation

Reklamation genereltAlle varer er omfattet af en 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du i op til 24 måneder fra købsdato kan reklamere over eventuelle fejl og mangler.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger i udgangspunktet 24 måneders reklamationsret.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte RoadSurfing og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundemail: info@roadsurfing.dk.Lider varen af en fejl eller mangel, vil RoadSurfing sørge for at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for RoadSurfing.

Der kan i visse tilfælde være tvivl om, hvorvidt en fejl er dækket af reklamationsretten. Viser fejlen sig inden for de første 6 måneder formodes fejlen at have været til stede ved overdragelsen, og det er sælger, der skal sandsynliggøre det modsatte. De resterende 18 måneder er det som udgangspunkt køber, der skal godtgøre dette.

Ved fejl eller mangel på vareDu skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en mangel, hvis fejlen skyldes slitage (f.eks. hjul opbrugt), ukorrekt brug (f. eks. kørsel i vådt føre, i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (f. eks. lynnedslag). I disse tilfælde skal du selv afholde omkostningerne ved en eventuel reparation.

I forbindelse med undersøgelser af din vare har RoadSurfing ret til at tage et gebyr. Størrelsen af gebyret oplyses ved modtagelse og skal betales af dig, hvis det viser sig, at fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten.

Returnering ved reklamationHvis du returnerer din vare til os med posten med henblik på reklamation, skal du vedlægge varen følgende:

 • Kopi af din faktura/ordrebekræftelse
 • Udførlig fejlbeskrivelse eller retur-årsag
 • Information om, hvordan vi kan komme i kontakt med dig ved spørgsmål.

Vi anbefaler, at du sender varen som “pakkepost”, da du så får mulighed for at spore pakken, i tilfælde af at leverancen forsinkes eller forsvinder for fragtfirmaet. Ved “pakkepost” er der ydermere mulighed for erstatningskrav mod fragtfirmaet, hvis pakken forsvinder.

ForbrugerklagenævnetHvis du er utilfreds med RoadSurfings håndtering af en reklamation eller andet, skal du først rette henvendelse til RoadSurfing. Kan der ikke findes en løsning, kan du klage til Center for Klageløsning per e-mail til cfk@kfst.dk eller per brev til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, hvis betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Hvis der ikke lykkes os at nå til enighed hos Center for Klageløsning, kan du derefter indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dkPersondata og Cookies

PersondatapolitikFor at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for RoadSurfing.dk samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.RoadSurfing.dk er Direktøren.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.roadsurfing.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

Som kunde hos RoadSurfing har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til RoadSurfing

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

Sådan sletter du cookies og anden browserdata

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

PersonoplysningerGenerelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@roadsurfing.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

RoadSurfing ApS
info@roadsurfing.dk